JJ:GC is een jong en eigentijds all-round reclamebureau. Vanuit Nieuw-Vennep voorzien we onze gevarieerde klantenkring dagelijks van creatieve communicatieconcepten. Van offline tot online communicatie: wij hebben alle kennis in huis! Met ons professionele team zorgen we voor een snelle en zorgvuldige realisatie van huisstijlen, logo ontwerp, brochures, website ontwerp, CMS, presentaties, beursstands, beletteringen, advertenties en ga zo nog maar even door. 
CourierSelect Kuehne + Nagel vernieuwd!
Allereerst heeft JJ:GC de bestaande website opgepakt en het CMS gebruikt om het beheer over de inhoud, navigatie en downloads te realiseren. Daarnaast bestonden er twee functionaliteiten in de website, welke ook aan dit systeem gekoppeld werden. Dit waren het boeken van een verzending en het nakijken van de bezorgstatus van een verzending.

Maar de wens bestond ook om online prijzen te kunnen berekenen. Bezoekers van deze website kunnen nu een twee eenvoudige stappen achterhalen wat het bezorgen van een pakket hun gaat kosten. Door eerst het land te kiezen waar bezorgd moet worden, en hierna het gewicht van het pakket op te geven, berekend het achterliggende systeem de prijs welke de klant moet betalen bij verzending.

Het bestelproces dat al bestond in de website was in het verleden alleen voor bestaande klanten. Bedrijven konden zich niet direct op de website als klant van Kuehne + Nagel aanmelden. Hiervoor is nu ook een procedure gemaakt. Door de gegevens in te voeren op de website, kan een bezoeker zich aanmelden als klant. Kuehne + Nagel authoriseert de klant vervolgens, waardoor er ook online een boeking gedaan kan worden door de bezoeker in kwestie.

Wilt u meer weten over Kuehne+Nagel?
Bezoek dan de website van Courier Select
Recent werk
DHL Selektvracht
Riverdale
ARRIVA
BCC Electronics