JJ:GC is een jong en eigentijds all-round reclamebureau. Vanuit Nieuw-Vennep voorzien we onze gevarieerde klantenkring dagelijks van creatieve communicatieconcepten. Van offline tot online communicatie: wij hebben alle kennis in huis! Met ons professionele team zorgen we voor een snelle en zorgvuldige realisatie van huisstijlen, brochures, websites, presentaties, beursstands, beletteringen, advertenties en ga zo nog maar even door.
Toe aan een geheel nieuwe uitstraling? Een advertentie nodig die gisteren af moest zijn? Of zoekt u een compleet andere manier om uw doelgroep te bereiken? Wij denken graag met u mee om uw communicatie naar een hoger niveau te brengen!

Met een opvallend ontwerp zorgt JJ:GC ervoor dat uw boodschap overkomt. Waarbij een mooi en grafisch aantrekkelijk ontwerp natuurlijk geen doel op zich is, maar een middel tot een effectievere communicatie. Het gaat ten slotte om uw klantenwerving en klantenbinding!

Een website is inmiddels een veelgevraagd communicatiemiddel. Het internet heeft dan ook nog maar weinig geheimen voor ons. JJ:GC verzorgt het volledige traject van ontwerp tot hosting. Met ons eigen CMS (Content Management Systeem) beheert u uw website op eenvoudige wijze zodat deze altijd actueel blijft. U kunt uw CMS naar behoefte aanvullen of uitbreiden. Voor een site op maat bent u bij ons aan het goede adres!

JJ:GC werkt o.a. voor: Edilon)(Sedra, Riverdale, Randstad Nederland, Topbloemen.nl, Selektvracht, DHL, BCC.

Heeft u een vraag? Wilt u eens van gedachten wisselen over een communicatievraagstuk? Of het nu gaat om grote of kleine opdrachten, wij doen u graag een voorstel! Bel 0252 68 44 33 en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Recent werk
DHL Selektvracht
Riverdale
ARRIVA
BCC Electronics